OVER

HARTvoorEVENTS IS...

een hart onder de riem voor de hele eventsector. Een boodschap van samenhorigheid. Een symbolische dag voor alles wat in 2020 gebeurde. We willen dan ook samen minstens 2020 km lopen, want zo laten we dat jaar letterlijk achter ons. 

En daarnaast is HARTvoorEVENTS ook gewoon een dag waarop we ons eindelijk nog eens samen kunnen amuseren op een event. 

Wij kijken er al naar uit om jullie daar allemaal te zien!

ONS VERHAAL

Dit is het verhaal waarmee het voor ons allemaal begon:

2020. Wat een jaar. Het begon veelbelovend en dan *BAM* gedaan met de pret. Half maart gebeurde het ondenkbare en ging heel het land op slot. Een venijnig beestje (aka het coronavirus) veroverde heel de wereld. Gedaan met feesten, gedaan met op café gaan, gedaan met elkaar aanraken. Gedaan met evenementen organiseren. Daar stonden we dan: de eventmanagers van de toekomst; zonder toekomst.

Daarom stampen wij een initiatief uit de grond voor LIVE2020, een fonds dat iedereen die livemuziek mogelijk maakt, steunt. Samen een inspanning leveren om de toekomst te garanderen van een sector die zoveel plezier brengt. Samen 2020 km lopen omdat dat een symbolisch getal voor afzien is. Tonen dat wij de eventsector niet vergeten zijn, dát is wat we doen.

HARTvoorEVENTS is hét loopevent van het jaar dat doorgaat op zaterdag 26 juni 2021 in De Schorre in Boom. Ja, op de iconische thuisbasis van het bekendste dancefestival ter wereld. Geen competitiviteit, wél een gezellige sfeer om een hart onder de riem te steken bij iedereen die in die eventsector zit. Loop 5 km om de boodschap over te brengen: 2020 lopen we samen van ons af.

Jij komt toch ook?

OVER ONS

Wij zijn vier studentes Event- en Projectmanagement aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Aan saaie eindwerken doen wij niet mee. Wij organiseren in de plaats daarvan ons eigen publiek toegankelijk event. De kennis kregen we de voorbije 2,5 jaar mee, nu zetten we dat om in echte ervaring. Superspannend én supertof want we steunen met HARTvoorEVENTS ook onze eigen toekomst!

NATHALIE
DE WIJNGAERT

MARIE-ANNE
YANGASSA

ELKE
ARTOIS

CAMILLE
LINUSSIO